SUKKERTRANG

SUKKERTRANG /AFHÆNGIGHED   

           


SUKKERTRANG /AFHÆNGIGHED   

           

Har du trang til sukker? Har du svært ved at komme igennem dagen uden sodavand, kager, chokolade og slik? Er du kommet dertil at det er den daglige energikilde?

Med 2 stk ondamed® biofeedback behandlinger fjernes den fysiske trang til sukker, således at du får kontrol over dit sukkerindtag.

Behandlingerne skal ske med to dages mellemrum.


I behandlingen indgår en intensiv udrensning, behandling mod afhængighed, frekvenser mod candidasvampen, samt stimulering af bugspytkirtlen, der er ansvarlig for produktion af insulin, således at kroppens naturlige sukkerbalance bliver genoprettet.


ONDAMED-biofeedback behandlingen foregår fuldt påklædt, uden fodtøj. Under behandlingen ligger du behageligt og afslappet. Tre forskellige applikatorer, vil blive anbragt løst på dig og flyttes rundt på kroppen under behandlingen som tager ca. 1 time pr. gang.


Efter behandlingen er det vigtigt for en optimal effekt, at du i 14 dage efter behandlingen er indstillet på, at IKKE spise sukker , men de fleste oplever ret hurtigt at de ikke længere har lysten og trangen.


Nu er det ikke længere sukkeret der styrer, men dig som styrer sukkeret!PRIS   

Sukkerafhængighed, pr. behandling                                   kr.  750,00

Du skal have 2 behandlinger, med 2 dages mellemrum


Kontant betaling eller mobilpay.

 

Vi behandler ikke gravide og klienter med pacemaker.


Få styr på sukkeret og find din krops balance.


Vidste du at et langvarigt og for stort indtag af sukker skaber ubalance i kroppens egen produktion af insulin?


 

Ved for stort indtag af sukker, lukker cellerne, og istedet for at kroppen forbrænder sukkeret, lagres det som fedt.


 

Insulin fører sukkeret ud af blodbanen og ind i cellerne eller fedtdepoterne, så kroppen ikke længere forbrænder optimalt, hvilket giver risiko for overvægt, træthed, ubehag, modløshed, humørsvingninger m.v.Efter behandlingerneHUSK at drikke 2 liter vand dagligt i de efterfølgende 14 dage.Der må ikke nydes kaffe, cola eller alkohol 12 timer efter 1. behandling.


Husk at vanen er refleksbetinget og ikke en fysisk trang.